Smalec łysogórski jest smalcem o tradycyjnym, domowym smaku. Jest doskonałym składnikiem kanapek oraz wielu potraw, gdyż jest wyrabiany metodą tradycyjnego wytopu, z najlepszych surowców wieprzowych. Dzięki dodatkom smakowym w postaci m.in. bekonu, cebuli, czosnku oraz specjalnie dobranej kompozycji przypraw, charakteryzuje się niepowtarzalnym smakiem i aromatem. Konsystencja doskonale nadająca się do smarowania pieczywa zachęca aby był wykorzystywany jako znakomita przystawka do każdego posiłku. Niewielkie przezroczyste opakowania o masie 200g ułatwiają jego przechowywanie. | |
Karta logistyczna produktu | Zamówienia |
Pełna nazwa handlowa: | Smalec łysogórski |
Opis produktu:
|
Smalec smakowy, konfekcjonowany, produkowany z tłuszczy wieprzowych oraz mięsa wieprzowego,z dodatkiem naturalnych przypraw. Wytapiany tradycyjnie w otwartych kotłach, przeznaczony do spożycia na zimno i na gorąco.
|
Pakowanie: |
Pakowany w pojemniki jednorazowe, o gramaturze jednostkowej 200g; Opakowanie zbiorcze: karton tekturowy o wymiarach: 30x30x20cm, zawierający 27 szt. pojemników. Pełne dane logistyczne znajdują się w Karcie logistycznej produktu. *Istnieje możliwość zamówienia smalcu w innych opakowaniach i wago-miarach. W tej sprawie prosimy o kontakt z Działem Handlowym. |
Okres minimalnej trwałości: | 5 miesięcy |